Bezoek ook blog.meervrijheid.nl

NIEUWSBRIEF

Voorbeeld


Michael Crichton over de milieureligie
Jim Rogers: schaf de Federal Reserve af

Het fenomeen discriminatie verdedigd Redactie
Belastingoproer Syp Wynia
Vlaktaks Bart Croughs
Turkije, de euro en de grondwet Koen Swinkels

"De welvaart die oorlog brengt is als de welvaart die een aardbeving of plaag brengt. De aardbeving betekent goede zaken voor de bouwondernemingen, en cholera verhoogt de inkomsten van doktoren, apothekers, en doodgravers; maar niemand heeft om die reden aardbevingen en cholera verwelkomd als stimulators van de productieve krachten in het algemeen belang."

Ludwig von Mises


Belastinghavens: mythen en feiten

Dan Mitchell          24 maart 2009

Allerlei misvattingen over belastinghavens weerlegd.
Wie ook dat hij teveel belasting betaalt kan terecht bij de Freemont Group, voor vermogensbescherming en belastingontwijking.


Meer van Dan Mitchell

LEESTIP

Een prikkelend boek dat de lezer aan het denken zet over allerlei vermeende zonde- bokken. O.a. te koop bij BOL, AKO en Managementboek.

KAPITALISME WERKT

Video: Johan Norberg gaat naar Kenia, Taiwan en Vietnam en maakt duidelijk waarom vrijhandel beter is dan ontwikkelingshulp.

AUTEURS
Een selectie uit de lijst auteurs.

Edwin van de Haar

Edwin van de Haar (1971) is politicoloog. Momenteel is hij werkzaam als universitair docent internationale betrekkingen aan Ateneo de Manila University in de Filipijnen.Auke Leen

Auke Leen is econoom en doceert aan de Universiteit Leiden. Hij studeerde algemene economie en wijsbegeerte aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Milton Friedman

Milton Friedman (1912 - 2006) was een Amerikaanse econoom, voorvechter van vrijemarkt- kapitalisme en een beperkte overheid.

Stichting MeerVrijheid 2001 - 2016
Procestijd DH: 0.255 sec.